Over ons

Vintengo is opgericht door een jonge ondernemer met een voorliefde voor vintage kleding. Deze liefde kwam tot stand toen zijn moeder hem meenam vanuit de basisschool naar een klein vintage winkeltje. Tussen alle spullen in de winkel zaten soms kleine pareltjes die hij dan mocht meenemen. Zo door de jaren heen ging hij af en toe naar de winkel om weer wat leuke shirts te scoren.

Nu de jongen tiener is heeft hij nu zoveel vintage kleding  dat het hem slim leek om zijn kleding te delen via een website, aangezien hij zag dat veel vrienden, familie en voorbijgangers ook geïnteresseerd waren in de kleding.

Later kwam hij erachter dat tweedehands kleding ook heel duurzaam is. Zo kunnen tweedehands spullen een flinke milieuwinst opleveren. Spullen hergebruiken verlengt namelijk de levensduur. Als je iets tweedehands koopt hoeft niets nieuws gemaakt te worden. Zo bespaar je grondstoffen, energie en afval die nodig zijn om nieuwe spullen te maken.

Het bedrijf Vintengo is opgericht aan het einde van 2020, een jong bedrijf dus. We willen continu verbeteren en groeien, om zo meer mensen te bereiken en ons assortiment te kunnen uitbreiden. Alle ideeën, tips voorkeuren en vragen zijn altijd van harte welkom! Foto's van de kleding die je hebt gekocht zijn altijd welkom, deze kunnen wij gebruiken voor onze sociale media en/of de website, dit mag ook anoniem natuurlijk!

Omdat duurzaamheid zo belangrijk is en Vintengo dat wil uitstralen gebruiken wij opvouwbare dozen die makkelijk hergebruikt kunnen worden en weinig tape vereisen, ook is het opvulmateriaal & de stickers gemaakt van 100% gerecycled materiaal, de hanglabels 40% gerecycled materiaal en gebruiken wij eco-vriendelijke tape.